Snelle tips om de accu van je laptop een langer leven te geven!

accuIk zal nooit de dag vergeten dat ik mijn eerste HP laptop kreeg. Eindelijk bevrijd van elke band met mijn ouders forse desktop computer, door knoestige kabels aan de muur gebonden die zijn thuis was, nam Ik mijn laptop mee naar het park. Ik nam het mee naar de beurs. Ik begon koffie te drinken zodat ik het naar de koffiebar kon meenemen. Ik ging van start met een blog gewoon om met de laptop bezig te zijn. We waren verliefd. We waren onafscheidelijk. We waren een.

En toen gaf de hp accu het op

Plotseling, wist ik niet wat te doen. Ik was afstandelijk. Ik praatte niet meer met mensen. Het was een echte postnatale depressie, geassociëerd met het verlies van een laptop, die ik, in sommige opzichten, nog steeds niet heb kunnen verwerken.

Ik schrijf als blogger, omdat velen onder ons de pijn kennen als je een laptop accu verliest, en ik ben hier om je te vertellen dat het beter wordt!

Je hoeft niet per se een ​​nieuwe computer te kopen wanneer de accu stuk gaat, en je hoeft je geliefde niet aan een stopcontact te sluiten, elke keer dat je het wilt gebruiken, omdat de accu niet goed oplaadt.

Het volgende is uit een recent onderzoek naar de beste manier om voor een nieuwe laptop accu te winkelen.

Omdat, zoals we allemaal weten, voorkomen is beter dan genezen, volgen hier een paar tips voor de eigenaar van een nieuwe laptop (hoe benijd ik je!) over hoe je vanaf het begin de accu gezond kan houden:

Gebruik je HP accu tot ongeveer halverwege zijn capaciteit voordat je het oplaadt. Sommigen zullen je vertellen dat een volledige ontlading goed is, eens op de 30 ladingen, maar dit vaker doen legt eigenlijk een extra belasting op de accu en verlaagt de levensduur.

Anderzijds, sluit je laptop niet de HELE TIJD aan een stopcontact. Het is draadloos voor een reden! Constant aansluiten zal de Li-Ion over stimuleren en, door je laptop altijd aan een stopcontact te sluiten, vergeet de accu eigenlijk hoe het zichzelf moet opladen.

De grote boosdoener voor de laadcapaciteit van een HP accu is de hitte: hoe warmer de omgeving van je laptop, hoe groter (en verwoestender) de permanente laadcapaciteit.

You may also like...